Tyhjä peili

Runoilija Katamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.7.2022 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun lattialla ja näen peilini
se on tyhjä
aivan niinkuin eilenkin
mutta joskus näin siinä kasvot
ne olivat rakkaani
nyt ne ovat poissa
pelkään että jopa ikuisesti

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot