Vain sinun

Runoilija Katamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.7.2022 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olin yksinäinen
ja jotenkin onneton
kävelin yksin katuja pitkin
mietin mis mun enkelit on.
Yks päivä joku tuntematon,
se käveli mua vastaan,
sanoi mulla hienot hiukset on.
Aloin näkemään sitä usein ihan sattumalta,
hiljalleen siihen ihmiseen aloin tutustumaan.
Se alko mua kiinnostaa, ja se alku musta kiinnostumaan,
nyt viis kuukautta menny, edelleen yhdes ollaan.

Ja yks toive pyörii aina päässä: "älä jätä mua koskaan"

Selite: 
Runo ensirakkaudestani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot