Tuleeko vielä päivä

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

tuleeko vielä päivä
kun halaus ei riitä
kun se on vain kaksi kättä ympärilläni
eikä voimasi enää virtaa minuun
vaan minua vastaan

tuleeko vielä päivä
kun sinä et enää paranna minua
kun hiljaisuus välillämme
on vain sanottuja sanoja
jotka vuorien tavoin kasautuvat
eikä ikuisuutta niiden takaa enää näe

tuleeko päivä
kun silmäni sulkiessani
näen vain itseni
ja ajan partani vain
itselleni, ja toimiston suurille miehille
enkä sinun ihollesi

tuleeko päivä
kun ihosi on vain kuljettu tie
kosketettu, nähty ja suudeltu
ja sielusi ikuinen mysteeri
vain loputon valtava aavikko
vailla ilmaa jota hengittää

Selite: 
Tämänsuuntaisia ajatuksia joskus syyskuussa 2012
Kategoria: 
 

Kommentit

Wow. Tämä on hieno.

Päivälevon hetkellä ajatusten runsaus.

 

Käyttäjän kaikki runot