Murrettu muuri

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

minun muurini on rikottu
minun linnani, minun suojani
tiili tiileltä, kivi kiveltä
se sortui ja kaatui kuin pahvikuva,
joskus ikuinen, tuhoutumaton

puvut ja kravatit sen rikkoivat
huivit ja hajuvedet
tarkkaan kammatut kampaukset
pestyt, täydelliset kasvot
panssarit kiillotettuina taisteluun
kiiltävät, säröttömät jakkupuvut

ilman iskuja, ilman huutoja
minun kivilinnani murtui ja putosi
yhdessä yössä, yhdessä hetkessä
illusio lakkasi olemasta
peilin takaa löytyi maailma
ja minä lakkasin taistelemasta
vastaan heitä,
vastaan syvintä itseäni

otin oppini kylänviisaimmilta
kunnes tajusin,
että hekin ovat vain
aivokuolleiden parhaimmistoa
puvut hitusen kalliimpia

minun muurini on murtunut
ja jokaisesta säröstä
paistaa aurinko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

That's where the light gets in... Tulee Cohenin lisäksi mieleen Pink Floyd. (Surprise, surprise.)

 

Käyttäjän kaikki runot