Uutena, hiljaa

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

hiljaisuus
en vielä osaa sinua tulkita
auringonpaiste ja pensasaidat
silotellut rivitalot ja omakotikartanot
villapaitaiset humanistitutkijat bussissa
ylemmät yhteiskuntaluokat minuun tulleina
ylempien korrekti tasa-arvo
ja tavalliset lapset keinuissaan

ja hiljaisuus joka on toisaalta niin tuttua
toisaalta puolet elämästäni ollut hukassa
ihmispaljous ja liikahtamaton luonto
jossain maagisen pysähtyneisyyden keskellä
minä tulkitsen sinua liikkumatta
ja odotan että opetat minut taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot