Muunnellut muistot

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

muistot
toiset niistä tuhoan
tarkkaan poistan jokaisen kuvan ja esineen
välttelen tiettyjä puistoja ja kahviloita

jotkut muistoista säilytän tarkkaan
teen niistä kirjoja
raapustan pitkiä kuvatekstejä
talletan ja arkistoin
ja palaan niihin tuon tuosta

mutta osan muistoista minä muutan
poistan muutaman kuvan sieltä täältä
korostan tarinan sivuhenkilöitä
jotkut puhallan kadoksiin
elän elämäni uudelleen
nykyhetkeen sopivana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siunattu valikoiva muisti:)

 

Käyttäjän kaikki runot