Kymmenen minuuttia tunnottomuutta

Runoilija 30e84fc5cff01e661e461f7deab46744

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 18:16

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Olen 29-vuotias muusikko jolla on suhteellisen vahva ns. new age -tyyppinen suhtautuminen asioihin ja elämään. Ehkä kirjoituksissanikin on havaittavissa vivahteita myös sieltä suunnalta. Erityiset rakkaudenkohteeni ovat musiikki ja eläimet.
 

Kuulen tyhjiä ääniä
Huomaan, kuinka
kyyneleet laimentavat ruokaani
ja muistan, kuinka
rakkaani siitä runoili

Saippuasarjan tunteet
ovat todellisia
Riemuitsen hetken
Kaksikymmentä minuuttia
Intohimoa, kaipuuta, petturuutta.
Rakkautta?

Ja taas olemattomuus lyö kasvoja

Miksi olen?

Kiinnostava kysymys
joka ei enää kiinnosta.

Päivässä kaikesta tuli tyhjää.
Eikä luovuttaminen ole ratkaisu.
Olen nyt voimaton.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä jotain voimakasta, tunnetta, pidän!
 

Käyttäjän kaikki runot