Sekavan Mielen Tarinoita

Runoilija 30e84fc5cff01e661e461f7deab46744

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 18:16

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Olen 29-vuotias muusikko jolla on suhteellisen vahva ns. new age -tyyppinen suhtautuminen asioihin ja elämään. Ehkä kirjoituksissanikin on havaittavissa vivahteita myös sieltä suunnalta. Erityiset rakkaudenkohteeni ovat musiikki ja eläimet.
 

Näkisin että minun pitäisi pystyä
Olisi tarve kirjoittaa kauniimmin
Ja että voisin luoda tarinan
Jossa adjektiivit ja ympäristö kohtaavat

Olisin sinulle mielenkiintoinen tarinanluoja
Kekseliäine vertauksenineni
Ja kutkuttavineni metaforineni
Siihen pystymättömänä olen hetken ajan kuin arvoton

Velvollisuus jota en pysty täyttämään
Kun tuntuu ettei pelkkä ajatus riitä
Viallinen ajatus itsestä sekoittaa mielen
vaikka tiedän että sinä tiedät että minä tiedän
että sinä tiedät

Tällä kertaa seikkailut eivät ole vain fantasiaa
Odottamatonta unelmaa
Paras lienee yrittää olla yrittämättä olla mielenkiintoinen
Ja olla vain, sinulle
Minusta tuntuu, että Olit joskus aiemminkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot