Määritellyn todellisuuden hämärillä rajoilla

Runoilija 30e84fc5cff01e661e461f7deab46744

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 18:16

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Olen 29-vuotias muusikko jolla on suhteellisen vahva ns. new age -tyyppinen suhtautuminen asioihin ja elämään. Ehkä kirjoituksissanikin on havaittavissa vivahteita myös sieltä suunnalta. Erityiset rakkaudenkohteeni ovat musiikki ja eläimet.
 

Ymmärsit vihreistä silmistä
etten ollut ihan erilainen
Mutta silloin oli jo myöhäistä

Paras olla toivomatta mitään
Olla nostamatta taakseen
pettymyksen harmaata verhoa

Istuit portaille viereeni
ja annoit minun kertoa
miten turha on toivoa
Kun hetkessä on hauskempaa

Silti takertuessani menneisyyteen
jään kiinni vain niihin hetkiin kanssasi

Koiranuneni kainalossasi
Aamuyön hiljaisissa tunneissa
ajattomuuden ravistuksissa
Enkä olisi edes tahtonut nukahtaa
Todellisuus oli silloin
lähempänä kuin koskaan

Helpompi ajatella illalla itsekseen
Muuttaa rinnakkaistodellisuuteen
Rakastaa mielikuvaa
Painaa kissa vasten rintaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot