Aeronautti

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Tavoitteet ovat kuin äitiunelman rakkaus
Päämääränä ääni taivaalla, joka ohjaa pilvet syliisi
Lauman ilmavia ajatuksia pimeään yöhön
Jossa unet viihtyvät

Hellä tähti paimentaa kuiskaukset koteihinsa
Oikeisiin korviin
Turvaan kaukaisilta huudoilta
Hetkenä jolloin viimeinen kynttilä sammuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin kaunis sanainen ja koruton runo :)

Hieno ja toimiva runo, vaikka en ymmärräkään varmaan tarkoitusta. Ehkä hieman lyhyehkö mutta tästä on kyllä vaikea parantaa :)

Keep it up!

 

Käyttäjän kaikki runot