Kiri sute gomen

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Kiltti rotta toivottaa tervetulleeksi
Kirouksista pahin elää illan isännässä
Säästä kohteliaisuudet
Ja vastakarvaan paijaa palaute
Ymmärtäisitkö?

Huomaavainen rotta
Ymmärtämättömät ärsyyntyvät
Avulias rotta
Ymmärtävät käyttävät hyväkseen

Miten rotta tähän vastaa?
Olemalla kiltti, hän pyytää anteeksi aiheuttamaansa sekaannusta

Vaan joutuisi jo loukkuun omaksi onnekseen

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=Q7cJJ1Ut6rk
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot