Hetki paikallaan

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Näistä silmistä ei tunnista isää, eikä poikaa
Aikoinaan niillä katseltiin syksyn sateita
Nyt arpia vedettömässä maassa

En muista siitä hetkestä mitään
Kerrottiin vain, että odotushuoneessa oli ylimääräisiä tuoleja
Seinällä tyhjä kellotaulu

Vaan, eipä sitä ole odotettu muuta kuin tätä hetkeä
Kunnes taas saisin viisarit paikalleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau.. kosketti.. jotenkin nyt kuvaa suuresti myllertäviä ajatuksiani.. hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot