lohen uni

Runoilija locodogo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dehumanized.
 

kun yölliset seikkailut lohen unissa alkaa
vierelleen hän poron saa joka ei karkaa

kun katseet kohtaa alkaa lohen hiukset hohtaa
kun huulet toisiinsa kietoutuu poro pyörryksissään tuupertuu

muistot mukavat lohi ovellaan hymyillen porolle jätti
joita muistelemaan poro nyt nukahtaa

Selite: 
jottain hassua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot