Koska sinut näen?

Runoilija locodogo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dehumanized.
 

Joskus iltaisin toivon,
että kauniita kasvojasi nyt katselisin.

Silmäni suljettuna silloin sinua ajattelen.

Nyt melkein tunnen kosketuksen,
sen hiljaisen huokauksen.

Selite: 
for somebody, for nobody.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot