Muistona meistä

Runoilija JuhaSA

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.7.2023
Viimeksi paikalla: 8.8.2023 13:09

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1975

 
Puolet heissä, sinua. Puolet heissä, minua.
Kun heitä rakastan, kai samalla rakastan sinua. Kun heille kiukkuan, kai sullekkin.
Kun  yhdistän asioita kaks, totean me rakkaidemme kautta tultiin paremmaks.
Se on tie, oppi ja kohtalo. Ei koskaan meitä tarkoitettu toisillemme kai, mutta pojat kumpikin elämäänsä sai.
Ne on parasta, sä loit, mä osani siihen toin. Kiitos, se elää aina heissä, muisto menneistä ja meistä.
Siispä kun heitä mä rakastaen katson, katson rakastaen suakin. sä teit  ja loit sen, syvimmän tunteen elämässäin, lapset, yhteiset, meidän, aina. Kiitos.
Selite: 
Eron jälkeen (2021) ihminen kokoaa itseään ja miettii elämäänsä, mennyttä ja tulevaa sekä sitä, mitä tapahtui, mitä matkaltaan sai.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, mutta kaunista kerrontaa.
Koskettavaa!✨
 

Käyttäjän kaikki runot