Anna mun rakastaa

Runoilija JuhaSA

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.7.2023
Viimeksi paikalla: 8.8.2023 13:09

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1975

 
Jos mä saisin rakastaa, en ehkä muuta tarviskaan.
Mä antaisin itseni kokonaan, kukaties ainiaan.

Ja kun vanhana mä hiipuisin pois, en kädestäs irti päästää vois. Tai jos mennyt sä oot jo edellä, tulisin rakkauden siivin perässä.

Mussa on voima aivan valtava, mä loistan aikalailla valoa. 
Ne sanoo mun seurassa on helppoa, joillekkin annan myös paljon toivoa.

On käsissäni hieman taikaa outoa, vai onko se vaan noituutta. Mä auttaa osaan muita ja haluankin, 
oon kääntänyt kurssin purren jo monenkin.

Mut silti, ihan lähelle, mä sut tarviin mun vierelle.
Sydämeeni mä sut päästäisin, täyden kirkkauteni näyttäisin. Se portti on taikaan ikuiseen, jos kaikki päätyy rakkauteen.

En tyydy vähempään, en kuvitella voi enempää. 
Mä tiedän on maailmankaikkeus kuulolla, se kuulee, ohjaa kulkijaa ilman sanoja.

Mun sydän on auki, tuu matka mun kanssa jakamaan.

-JS2021-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Avointa, vilpitöntä kerrontaa.
Kiitos🙂
Kaunista kerrontaa jälleen kerran ✨🌼✨
Kiitos jälleen kerran 🙂
 

Käyttäjän kaikki runot