Eron tuskaa

Runoilija JuhaSA

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.7.2023
Viimeksi paikalla: 8.8.2023 13:09

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1975

 
Karjun mielessäni kuin leijona, sisäisesti huudan saatanaa ja perkelettä. 

Kuristan kohtaloa, lyön sitä vatsaan, revin hiuksista.
Vielä yksi hyöky, kiukun, surun, vihan, pettymyksen ja kaipauksen raivoava hurrikaani. Viimeinen myrsky ennen tyventä. 

Kun hyöky lakkaa ja laantuu pauhu, on vain hiljaisuus, haikeus kaipauksen aalloin, ne huuhtoo sieluni rantaa.

Uusi orastava toivontäyteinen alku. Elämän vuorovesi nousee, pyyhkii vanhat jäljet. 

On vain koskematon hiekka siinä, missä jalkojemme painaumat vierekkäin näkyivät kerran. 

-JS2021-
Selite: 
Eron mukanaan tuomaa ja luomaa runoutta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa runoilua, toivottavasti kaikki järjestyy vielä parhain päin.
Kiitos. Nuo ovat vuodelta 2021, aikaa siis on jo kulunut ja nyt tuli tunne että julkaisen niistä jokusen. Kaikki on toki jo/nyt ok🙂
 

Käyttäjän kaikki runot