Pyyntö

Runoilija Tellunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani
pyydän
älä itke enää
älä käännä kasvojasi minulta
älä piiloudu yksinäisyyden mereen

Rakkaani
pyydän
katso silmiini
anna minä silitän sinut tähän
löydä minut uudelleen

Rakkaani
pyydän
huomaa
se olen minä tässä, elävänä
sinun rakkaasi

Rakkaani
pyydän
muista
kuinka maailma
oli yksi sydän

ja me virtasimme sen suonissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pyyntö rakkaalle! Pidän tunteellisista rakkausrunoista ja tässä runossasi on kaunista tunnetta.

Hieno tunnetta. Varsinkin pidin tuosta anna minä silitän sinut tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot