Hullun hommaa

Runoilija Tellunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Takoa tällä tavalla
kädet hikisenä
ja uskoa
että kyllä tässä on järkeä
se on hullun hommaa

juoksin kynnet verille
revin kasvoni piikkiaitaan
ja uskoin
että kyllä ehdin
se oli hullun hommaa

nyt makaan lattialla
en jaksa enää mitään
päälleni tippuu homeista vettä
tiedän, kyllä joku tulee
en ole hullu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot