ainoalle isälleni

Runoilija Tellunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olenko liian vaativa
olenko huono tytär
yritän antaa anteeksi
yritän olla kuin ennen

silti vuosienkin jälkeen
aina vain sattuu kun nähdään
aina säikähdän kun soitat

olet isäni,
ainoa, tiedän sen
mutta olet myös isäni
joka jätti,
unohti
ja loukkasi.

Usko pois,
enemmän kuin mitään
haluaisin uskaltaa taas luottaa
kaivata
ja turvautua sinuun
haluaisin olla sinun pieni tyttösi
harteillasi nauraen ratsastaa

ehkä vielä jonain isäinpäivänä
minua ei enää itketä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä tekstissä on valtavasti tuskaa, kaipausta ja rakkautta. Pidin tästä kovasti.

Koskettava runo.

Tämä kosketti, oma isä hylkäsi jo kun olin pienenpienenä äitini vatsassa.. Hän ei minua halunnut.

Niin paljon ajatuksia...surullinen,kuitenkin vahva loppu!

 

Käyttäjän kaikki runot