Tervetuloa lumi

Runoilija Leonnart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka pian tahriinnut
ja rumaksi muutut

On ilo silmilläni mun
kun katselen leijailuasi sun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot