Ihmiskunnan ylpeys

Runoilija Leonnart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsissään harmaata multaa ja tuhkaa
kuka on tuo mies?
Yksinään huutaa: vettä mulle tuokaa
miten tuo kehtaa?
Hiuksissaan ruskeita lehtiä ja hiekkaa
kuka on tuo mies?

Ohittaa hänet vierestään
niin aikaa kuluu ja ihminen valuu
Kiroaa häntä silmissään
niin vaipuu kuu ja kaikki muu
Unohtaa hänet mielestään

Ja niin kuivuu karhea suu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot