Elinvoima

Runoilija Leonnart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin mistä menneet voimani vuolin
Virroista vetten vai kolhuista kivien
Etsinnät täyttää voimaton huoli

Palaavatko vielä sieltä jostain?

Missä ennen nyrkkeineni heiluin
Tänään järkeineni valvon

Ja etsin

Selite: 
Saamattomuudesta
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen on runosi,
kieltämättä pidin =)

mielenkiintoinen on runosi,
kieltämättä pidin =)

 

Käyttäjän kaikki runot