Maailmat sekaisin

Runoilija Fourleafclover

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2021 11:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.5.1990

 

Otin pari askelta lähemmäs,
lähemmäs huumaa ja kiihkoa.
Otit sen vastaan hymyillen,
silmät kiinni nauttien.

Koskettelit mun vatsaa ja käsiä.
Puristelit mun jalkoväliä.
Jo alkoi olla niin kuumaa,
se kasvoi montakin tuumaa.

Kun vapautin mun haluja,
oli hikipisaroita iholla.
Ja kiinni liimautuneina
me tavoiteltiin taivasta.

Teit minusta vahvan
vain sanomalla pari sanaa.
Sano se vielä kerran,
ettei se vain ole harhaa.

Tuntien nautinnon huippuna
huohotin päälläsi aivan loppuna.
Makoiltiin sängyllä väärinpäin,
molempien maailmat sekaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot