Odotus

Runoilija Fourleafclover

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2021 11:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.5.1990

 

En malta, en haluaisi odottaa.
Ajatuksista sanoiksi, pelottaa.
Se on uutta, mutta niin vanhaa.
Silti en taida uskaltaa.

En tiedä, mitä se tuo tullessaan,
siksi tunne puhuu puolestaan.
Ihastus ei kerro mitä antaa,
liikaa ajattelen, jo langennut ansaan.

En voisi enempää pelätä,
kuin tästä unesta herätä.
Ei auta, sitä täytyy kerätä,
rohkeus on rakkauden vetäjä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot