Nimetön

Runoilija Fourleafclover

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2021 11:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.5.1990

 

On minulla unelmia
ja suuria haaveita

Haluaisin matkustella
käydä paikoissa missä
en ole käynyt
tehdä asioita
jotka ovat minulle uusia

En halua tehdä näitä töitä
enää viisikymppisenä
ehkä vielä joskus
istun kahvikupin äärellä
ja piirtelen rakennusten kuvia

Ja vanhana istun nojatuolissa
siemaillen konjakkia
pehmeä takkatuli
valaisee himmeästi
kun kirjoittelen elämästäni

Aion tehdä teoksia
jotka herättävät tunteita
joista voin olla ylpeä
vielä vuosien kuluttamana
elämän viimeisinä hetkinä

Mutta elämä on edessä
mukanani vain unelmia
ja suuria haaveita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot