Kultaista

Runoilija Fourleafclover

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2021 11:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.5.1990

 

Toivottavasti vielä tavataan, sillä meillä oli hyviä hetkiä, rannalla ja ojanpohjalla. Niitä joskus vielä muistelen, lehtikullalla ajan peitän.

Tuulen heitellessä hiuksia, kuulin sun äänes vaikket mitään sanonut, muistan sun pehmeät huulet. Sait mut tuntemaan syvemmin, voimakkaammin kuin ennen, sait mut kirjoittamaan.

Luulin että meistä olisi tullut jotain enemmän, siksi yritin vielä kun olit jo kadonnut. Sulla oli jotain muutakin kultaista kuin se tölkki kädessäsi.
Nyt susta on jäljellä vain tarrajälki lompakossa.

Selite: 
23.11.2009 - 13.05.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot