Veljen syntymäpäivä

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Sairaalassa tänään
sinä nauroit
ja itkit
yhtäaikaa
kun äiti laittoi levyn soittimeen
ja me kaikki lauloimme mukana:
"hyvää syntymäpäivää
sinulle
rakkain"

kädet käsissä,
sydämet sydämissä,
niin suuri rakkaus
ympärillämme
ettei mikään meitä
erottaisi,
koskaan.

Kuin särkymätön kupla
ja me sen sisällä,
ajan ja paikan
ulkopuolella,
tässä
vain sinua varten
seisahtuneessa hetkessä.

Silmäsi sanoivat
kiitos
kasvoillasi tunteita
joihin ei tarvittu
sanoja.

Jonain päivänä
sinä pystyt vielä
puhumaan.

-Sillä
sinä olet palaamassa takaisin
tähän elämään
kätesi puristus
kertoo
että taistelet.

-ja se on paras syntymäpäivälahja
meille kaikille.

Selite: 
Isoveljelle
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja koskettava runo, joka herkisti ja jonka tunnen erityisen läheiseksi. Kaikkea hyvää toivoen

Ihana. Sai aikaan kyyneleitä.
Suoraan suosikkeihin matkaa
tämä niin surullisen onnellinen runo<3

 

Käyttäjän kaikki runot