Suicide

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Veljesi hautajaisissa
sinä katsoit kaukaisuuteen
ja kysyit:
”Entä jos se olisin ollut minä?”
-Älä edes puhu tuollaisia, sanoin.

Olisiko minun pitänyt aavistaa
kymmenen vuotta sitten,
mitä tapahtuu
sinun syntymäpäivänäsi?

Edellisenä päivänä
kävit hyvästelemässä kaikki
-paitsi minut

sain vain soiton,
-olet poissa.

Miksi ?

Selite: 
R.I.P Mika
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot