Suuret hetket

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Suuret hetket
karkaavat käsistä,
vaikka niitä koitat koskettaa
kun on huominen.

Vain muistot
yltävät aikaan
jolloin tunsit,
olet onnellinen.

Vaan jokin elämässä
kai pysyy,
ei sydämestä
karkaa pois.

Kun maailma
repii meitä osiin,
ja kadottaa suuret hetket,
on väylä ikuisuuteen
auki.

Muistojen tie
on valaistu
-jokin meissä
aina suurta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot