Mitä olen tässä kaikessa

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Mihin minä kuulun
sinä kysyt
kuin varovainen
liekki
joka odottaa
sammumistaan
olenko vain
jotakin katoavaa
kaikessa tässä
niinkuin
ruusut jotka
lakastuvat maljakoissaan
kuka niitä enää muistaa
huomenna
vaikka olisit tuonut
kuinka monta?

Mitä minä olen
tässä kaikessa
sinä kysyt
kuin pakeneva varjo
joka jää juoksijansa
jalkoihin
kuka minua enää etsisi
jos aurinko laskisi mailleen
ja varjoni katoaisi?

Mitä kukaan on
kaikessa tässä
sinä kysyt

jääkö mikään tekoni
itämään
niinkuin ne siemenet
jotka kylvin
ja joista odotin kasvavan
jotakin kaunista?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyväksyn suosikkeihin<3<3<3

 

Käyttäjän kaikki runot