Kaipaan sinua, äiti

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti,
katso minua!
Katso miten taitava olen.
Huomaatko,
olen onnistunut monessa asiassa!

Äiti,
kuuntele minua,
katso minua ja ymmärrä.
Näetkö, että minullakin
on huolia?

Äiti,
ota minut syliin
ja anna minun itkeä
kaikki paha ulos!

Äiti,
minä kaipaan sinua!

Minä kaipaan sitä äitiä,
jonka joskus lapsena
hetkittäin näin
-sitä äitiä,
joka oli selvinpäin.

Äiti,
vaikka olenkin jo aikuinen,
tarvitsen sinua yhä!
-ehkä kipeämmin kuin koskaan.

Äiti,
ota minut syliin
ja anna minun itkeä
kaikki paha pois!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:( mitä tähän voi sanoa? Sylin lohtua runominälle!

Hetkittäin me kaikki tarvitsemme äitiä, olimme kuinka vanhoja tahansa.
Riipaisevasti kuvaat asiaa.
 

Käyttäjän kaikki runot