Erästellessä

Runoilija Hilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista... pilvisinäkin päivinä
 

Loihe lähti lykkimähän
lylyänsä lipsuvata
apajia ansaamahan
riekkoa näin räyhäävätä
patahansa pyytämähän

Korpeikkoa kuusikkoa
suopeasti silmäiletsi

kolkkia jo kopristeli
vasamia virräytteli
kiihtelystä kaihoisasti
haaveissansa haikailetsi

Pupujussi-pitkäkorvan

anasteli ansoihinsa
mielessänsä mallailetsi
pehmoisaksi parkitsevi
nohevalle nassikalle
notkean nutun nitoisi

Selite: 
Jo ylle yksinäisen erästelijän loistivat tähdet tutut... P.S. Tämän tarinan voi laulaa kalevala-sävelellä. Koetas!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana <3 (:

Hauska...en ymmättänyt sanaakaan

Tuli välittömästi kalevala mieleen. Sinä se vasta taitava olet. Sanataidetta parhaimmillaan. Taidat olla todella pitkän linjan kirjoittaja.

tää runo vei aivanko matkassaan..hieno!

Bravo! Kalevalamittakin kohdallaan, kelpaisi julkaistavaksi KaRuSen Parnassossa! :)

Hienosti sanoiksi muotoilit metsästysretken, tulee mieleen äidin kertomukset ajasta ennen vanhaan...

Kalevalaista runoahan tämä. Sai hyvälle mielelle, vaikkakin pupu pataan joutui.

mahtava. :D

Hieno ja kekseliäs... pidän neuvosi mielessä... ;)

 

Käyttäjän kaikki runot