Silti äiti

Runoilija Hilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista... pilvisinäkin päivinä
 

Musta piti tulla
Äiti
Hyvä äiti
Kasvattaa pojastani
Kelpo mies

Musta tuli
Äiti
Hyvä äiti
Ja kasvatan pojastani
Kelpo miehen

Poikani vain ei
Ikinä pysty
Yksin elämään
Itsenäisesti asumaan
Perhettä pitämään

Mutta silti olen
Äiti
Hyvä äiti
Ja rakastan poikaani
Kelpo miestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kanssa hyvin vahva.
Tunnetta täysi.
Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot