Lukukausi kevään

Runoilija Hilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista... pilvisinäkin päivinä
 

Miu ois muka pitäny
lukkee
opiskella
kovasti tentteihi päntätä
kradduu kirjottaa
päteä

Mut mitä mie tein?

Mie hiihin
luonnos liikuin
urheilin
kera koirain puuhailin
aikaa vietin
kanssa ystävien
elämäst nautin
olin onnellinen

Ei elämä karkaa
vaik välil ottaisin
vähä rennommin
ei maailma tää
tän valmiimmaks tuu
vaik kui hyppisin
tahtiin Vanhasen

Selite: 
Elämänkoulua kävin - alkeita yhä kertailen... Kyllä se tästä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hauska runo! Ja vielä täysin totta, yritän tätä itsellenikin aina hokea viimeisen kappaleen sanomaa, kun kiire pukkaa päälle. :)

tälläisia runojen pitäisi olla! ja saankos kysyä, että mitä murretta tämä on?

Niinpä! Minne sitä kiireellä ja stressillä päätyy? Varmaan samaan paikkaan aina, mutta onpa kivempi elellä, kun ottaa vähän rennommin ja nauttii olostaan.

Pirteä. Mukawasti tuollaista murteeseen wiwahtawaa tekstiä.

Sulla on oikee asenne! Hienoja runoja! Kiitos palautteestasi! :)

voi ku oiskin koira.. kaunis runo elämästä;)

tää on ihan hauska. etenkin toi vertaus Vanhaseen. *hihttää* ja todellinen tää on. tyksin.

Niin, miksi olemme sätkynukkeja?
Sinähän teit sitä mistä pidit, kyllähän luonto ja koirat aina pänttäämisen voittaa..:-)

Olet oivaltanut jotain olennaista elämästä....

Huoletonta mennoo! Itse asjas enemmä sitä oppiikii, ko tekköö sitä mikä kiinnostaa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot