Hajumuisti

Runoilija Katala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus on pahasta... ...........ja parasta.
 

Keitettynä Ranskan Granny Smith on
mummolan eteinen -96.

Töihinkin lähden vain muistaakseni
Lontoon hostellin aamiaisen:
tuoreet croisantit,
toinen risteys ennen pääporttia.

Narrisikari ihmisvilinässä, ja katseeni etsii Sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot