runo kodille

Runoilija Katala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus on pahasta... ...........ja parasta.
 

jos maalaisin seinät
tai ainakin toisen
lattian ainakin revin
ja keittiönkaapit irrotan

oveen ripustan kranssin
ja pesen ikkunan
sitten siivoan ja leivon
tunnelman ja tuoksun

en tosin tänään
ehkä huomenna
tai ensi viikolla
kunhan ensin tiskaan
ja tomutan

kunhan veisin edes roskat
tai petaisin sängyn
pesisin edes kasvoni

kunhan en tartu todellisuuteen
siihen oikeaan haasteeseen
oikeaan ongelmaan

tänään en sitä jaksa
ehkä huomenna
tai ensi viikolla
kunhan ensin kohennan kulissin
ja naamion

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot