Alppilan aurinko

Runoilija Katala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus on pahasta... ...........ja parasta.
 

Kuulen lepakon siiveniskun sänkyni alta
ja tämä hetki on todempi kuin talvihorros...
Herättyäni viet minut katsomaan Alppilan aurinkoa.
Joulukuussakin sädehtivää maailmankehää.

Nostan katseeni keinovaloon,
mutta lämmön varastan sinulta.

Huomenna ja kaikkina päivinä sen jälkeen,
tulen piirtämään asfalttiliiduilla räsymaton sisäpihalle,
istahtaen kyytiin ja sitten.
Taikasanojen siivittämänä palaan
tälle tekotaivaankappaleelle.
Alppilan auringon alle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:)))))))))))))))) tässä on kaikkea niin hurjan hellyttävää ja sellaista, mitä ei ihan ymmärrä, mutta kuitenkin. i like this ♥

 

Käyttäjän kaikki runot