omassa sylissä

Runoilija Katala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus on pahasta... ...........ja parasta.
 

tämäkö on panokseni maailmalle?
paeta rakkautta
itsetutkiskelun kustannuksella
henkisen kehityksen laskuun

tämänkö takia luotu?
tuijottamaan tyhjää seinää
vuodattamaan jäisiä kyyneleitä
kylmästä sydämestä
kaipaamaan sitä mitä karkasin

tarkoituksettomuuden tunne
tässä
omassa sylissä
on lähempänä
kuin haaveet joita tavoitella

vaikka
vaikka olenkin itse kohteena

Selite: 
kaupungin vaihdon aikaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot