Kuori

Runoilija Katala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus on pahasta... ...........ja parasta.
 

Askel askeleelta maailmaa tuhlataan
Ajatus ajatukselta ajaksi kutsuttua materiaa
Osaisinpa kaikkea arvostaa
Tulevaa rakastaa

Riisuudu kuorestasi ja aseta se korvalle
Kuuletko kohinan
Näetkö ainutlaatuiduusen
Tunnetko pinnan kosketuksen?

Tunne ja aistit apuvälineinä
Löytää oikealle, omalle polulle
Osaisinpa kaikkea arvostaa
Tulevaa rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot