Nimetön

Runoilija sessha-

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

?oO
 

Jokane vitun kundi, vannoo sitä samaa ikuista rakkautta,mut sellast ei ees oo,rakkkaut,plaah..rakkaus on kipua! Se ei oo mitään musiikkia korville,HEi kyllä mä kerkeen elämään,huomine saa mua odottaa viel hetke,onnelisen retken. Kirjotan paperille joka ilta runoja mut ihan turhaa musteel ku se on vaa tuskaa..pikimustaa!
Sinkku ja Vapaa eikä mitään rajaa!<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot