muista

Runoilija sessha-

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

?oO
 

Jos jonain päivänä huomaat, etten ole vierelläsi, pyydän, älä unohda minua. Haluan sinun muistavan, koska itse muistan sinut aina! Muista nauruni jonka nauroin sinun ansiostasi. Muista punattomat kasvoni, koska kaunistin ne sinun vuoksesi. Muista katseeni, joka kertoi minun rakastavan sinua ikuisesti. Ennen viimeistä päivää tahtoisin sun tietävän, sä annoit mulle elämän! En koskaan voi hyvittää sinulle, kaikkea sitä mitä hyvää teit tälle yksinäiselle elämälle. Vaikket mua koskaan koskettanut, rakastan sua silti ikuisesti!

Selite: 
tarkotan tätä pojasta joka anto mulle elämän mut päästi mut menemään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot