haluan tunte tuon onnen

Runoilija sessha-

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

?oO
 

Ei pojat niin tärkeitä oo, se on vaan hetken onnea. Sitä itselleni yritän uskotella, mutta onnistua siinä en. Halua tuntea tuon onnen, olla jonkun kans. Tahdon jonku, joka mua rakastaa,jonkun joka välittää, jonkun joka lohduttaa suuressakin hädässä. Kenties olen tehnyt jotain pahaa, kun se multa kieletään? Ongelmana on , että en tiedä.

Selite: 
Kuka on se joka mua oikeasti rakastaa?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot