Herkku Himo

Runoilija *KARHU*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huonoja runoja jo vuodesta 2004 teille tarjoaa Karhu! Runojen luku omalla vastuulla, eli jos silmät syöpyvät kielioppivirheistä ja mauttomuuksista en ota vastuuta :3
 

Haluaisin palan suklaatia,
tai pikkuisen marmelaatia.
Vähän myös vanukasta
ja pikku palan patukasta.
Jädekin kyllä maistuisi,
ihanasti suuhun se sulaisi.
Sipsiä voisin vetää pussillisen,
ja irtokarkkeja kourallisen!
Myöskin vähän tuoretta pullaa,
ja pari kääretorttu rullaa.
Muffineita kelpaisi pellillinen,
ja johan maha oisi tyytyväinen!

Selite: 
jouluunasti on herkkulakko.. ai että tekee mieli jotain hyvää!!! argh tätä tuskaa :D
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot