vain ihminen

Runoilija *KARHU*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huonoja runoja jo vuodesta 2004 teille tarjoaa Karhu! Runojen luku omalla vastuulla, eli jos silmät syöpyvät kielioppivirheistä ja mauttomuuksista en ota vastuuta :3
 

Katson peiliin, en näe ketään.
En kykene enää tuntemaan mitään.
Elämän virrassa harhailen.
Minua itseäni etsiskelen.
Ei mikään riitä, lisää haluan.
Sinun ihanaa vartaloasi himoan.
Hekuma kun on ohitse, voin pahoin.
Itseäni syyttelen inhon sanoin.
Makaan yksin alasti sängyssä.
Itken hiljaa pienessä mykkyrässä.
Tahtoisin olla ihanteellinen.
Ja sinun kanssasi kokonainen.
Mutta en kykene siihen, en mitenkään.
En vaikka vannoisin, en sittenkään.
Sillä minä en voi olla täydellinen.
Olenhan vain pelkkä ihminen.

Selite: 
miksi on taas tälläisiä mielessä.. minun täytyisi olla onnellinen.. kaikki tuntuu menevän hienosti, mutten sittenkään kykene iloitsemaan.. syysmasennusko vaivaa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot