maanantai aamu

Runoilija *KARHU*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huonoja runoja jo vuodesta 2004 teille tarjoaa Karhu! Runojen luku omalla vastuulla, eli jos silmät syöpyvät kielioppivirheistä ja mauttomuuksista en ota vastuuta :3
 

herätyskello soi, ärsyttää
silmät ei aukene, väsyttää
kylmä on peiton ulkopuolella
ulkona sataa myös kaatamalla
laitan kahvin tippumaan
lähden ulos hoippumaan
koirat täytyy viedä taas pihalle
ja kastuessani kampaus menee pilalle
astun lammikkoon ja liukastun kuraan
lenkkari vetinen uppotuu märkään mutaan
kun sisään pääsen kahvia kittaan
peilistä silmäpussien paksuuden mittaan
ja pian huomaan on kello jo sikana
ja juoksen bussille pikana
ehdin juuri kun se on pysäkillä, hyvä!
näin alkoin minun ihana maanantaipäivä

Selite: 
heh tosi "hyvä" aamu taas tänään :D
Kategoria: 
 

Kommentit

hauskasti kerrottu maanantaista, meille niin tutusta aamusta..

haha hauska :D

Tätä ei voi lukea hymyilemättä! Runossa on myös hiukan huumoria ja itseironiaa!

 

Käyttäjän kaikki runot