Kai vielä kohdataan..

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Minä kierrän katuja,
etsin sinua joka paikasta,
ruokatavarakaupoista,
kahviloiden ikkunoista,
paikoista joissa kohdattiin,
kun yöt oli pimeitä,
kuljen sivukatuja.

Jos vaikka näkisin,
sinut sattumalta.

Etsin ja uneksin,
vaikkei koskaan kohdattaisikaan.

Löydän sinut vaikka väkisin,
aamuun asti harhailen.

Näin tutun hupparin,
tunnistin sen jo kaukaa.

Sinua kohti kävelen,
huomaan että tunnistat,
vaikka on jo aikaa,
viimeksi kun törmättiin,
tässä kulmalla.

Sydän lyö kiivaammin,
kohdallesi kun saavun.

Tahdon sinua koskettaa,
silmiisi katsoa,
hymyn kasvoilleni nostaa.

Katseemme kohtaa,
emme kuitenkaan edes moikkaa,
kuljemme vaan ohitse,
sydän pamppaillen,
ehkä joskus pysähdymme
ja toisiamme halaamme.

Nyt vain jatkamme,
toisten luokse matkaamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot