Olisin sinun

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Tumman harmaassa sumussa kuljen,
mustavalkoisena kaiken nähden.

Välillä itkien,
joskus nauraen.

Pohtien...

Olisi mukavaa saman peiton alla olla,
maata hiljaa tai hykerrellä.

Halata varovasti kun nukut,
katsoa silmiesi liikkeitä luomiesi läpi,
kuunnella tasaista hengitystäsi,
pussata pieniä suukkoja kasvoillesi.

Tahtoisin vaan olla lähelläsi,
nähdä edes vilauksen kasvoistasi.

Mieluiten haluaisin sinulle aamuisin hymyillä,
ja toivottaa hyvää huomenta.

Juoda kanssasi aamukahvia,
jutella päivän tapahtumista.

Jakaa kaiken kanssasi,
koko loppuelämäni.

Olisin luonasi,
sinun omanasi,
jos vaan pyytäisit..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot