Sekavuus

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Näin sinut eräänä päivänä,
kävelin läheltäsi,
en tiedä huomasitko minua,
tunnistitko.

Näitkö kun pakenin,
jouduin paniikkiin,
en tiedä miksi.

Sisälleni syttyi taas se kipu,
ahdistus..

Enkö sittenkään ole unohtanut,
enkä vieläkään ole luovuttanut..

Ihmettelen ajatuksiani,
olen taas aivan sekaisin.

Tulkitsenko oikein tunteitani,
tunnistanko oikean rakkauteni.

Missä on järkeni,
minne katosi tunteeni,
kuka varasti sydämeni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot