Nimetön

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Taas iholleni kipuni piirsin,
surun sisältäni todisteiksi siirsin.

Rakkauden terä iholla tanssi,
viilteli syvältä sisältäni.

Repi ihon pinnan rikki,
tahtoi päästää tuskan rinnastani,
vapauttaa minut lopullisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin erityisesti ekasta säkeestä tässä.Se kuulostaa hyvältä ja kauniilta.

Pidin erityisesti ekasta säkeestä tässä.Se kuulostaa hyvältä ja kauniilta.

Pidin erityisesti ekasta säkeestä tässä.Se kuulostaa hyvältä ja kauniilta.

 

Käyttäjän kaikki runot